Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

yo nyga

mamStresa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w moim gronie witamy sie słowami "yo nyga" bo to fajnie brzmi i jest komiczne. Pewnego dnia do mojej klasy dołączył murzyn. wyobraźcie sobie mine czarnucha gdy przywitalem go slowami

"yo nyga!!!"

Opublikowano

w moim gronie witamy sie słowami "yo nyga" bo to fajnie brzmi i jest komiczne. Pewnego dnia do mojej klasy dołączył murzyn. wyobraźcie sobie mine czarnucha gdy przywitalem go slowami

"yo nyga!!!"

Jesteś pierdolonym rasistom, w morde powinieneś dostać aż farba by ci leciała, ciekawy jestem jak ty by się czuł na jego miejscu gimbusie :)

otgas8.jpg

Opublikowano

Ja mam w swojej klasie czarnoskórego chłopaka i nawet jak jest "Czarny" to jest zajebisty niczym się nie różni od biały a wszyscy go zaakceptowali w mojej klasie i normalnie i jest spox. A NIE JAK TY TY RASISTO !

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

yo niga to nie zawsze obraza, niektórzy murzyni sami się tak witają...

Opublikowano
Bad+troll+_154a001f7576ec843cb83aaba72d06dc.jpeg

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

"nyga" mówią czarni do czarnych. Niezbyt to wypada w przypadku, kiedy biały to mówi do czarnego (chyba, że są przyjaciółmi). Spodziewam się, że wkrótce Ci wypierdoli sierpa prosto w nos i się skończy.

BTW: A był z tym murzynem smok? Też byłem w tej baśniowej krainie, ale przyszedł sam...

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...